Peticija za razresenje Aleksandre Radisavljevic iz LDP-a.
Contact the author of the petition
This discussion topic has been automatically created of petition Peticija za razresenje Aleksandre Radisavljevic iz LDP-a..
Goran |
#26 Re: Stetu pravi Aleksandra...2011-07-17 23:50Ja je samo prijavljujem centrali LDP-a. |
Guest |
#27 KAKO VAS NIJE SRAMOTA VIDAKOVIĆU2011-07-17 23:55Kada Aleksandra poziva javno na odstrel čitave porodice koja je od osnivanja u LDP-u onda to nije krivično delo ? |
BRANKO |
#28 Re: Re: Re: Za Vidakovica iz OOLDP NS2011-07-18 00:11#22: - Re: Re: Za Vidakovica iz OOLDP NS ONA NA DAN SECANJA NA SREBRENICKE ZRTVE NIJE PLJUVALA BOSNJAKE, POSVETILA IM JE PAZNJE VISE NEGO TI I TI TVOJI BOSANCI! GDE I TI VIDEO DA JE PLJUVALA, LAZOVCINO JEDNA! TRAZIS DOKAZE, DAJ MI DOKAZ DA JE PLJUVALA!!! NA 5 GRUPA JE JEDINA ONA POSTAVILA POSTOVE, TO SVI ZNAJU!!! A TI SI KOLIKO SE SECAM BIO SA NJOM KAO BRAT, TO DOKAZUJE SADA DA SI MIZERIJA OD COVEKA KADA MOZES OVO DA RADIS, SRAM TE BILO STIDI SE!!! |
Guest |
#29 Re: KAKO VAS NIJE SRAMOTA2011-07-18 00:14Porodico VELKOVSKI, dokazano je da sve sto ste izneli tada je bila laz! Vasem detetu niko nije pretio, a optuzili ste vrh stranke. Odlicno je vas slucaj poznat centrali, vi ste gotova prica i ne koristite Aleksandru, ne glumite zrtve, treba da vas je sramota! Postoje i dalje vasi snimci i prepiske porodico Vlekovski, tako da bi vam bilo bolje da zacepite i ne lazete ovde! Svi znamo kos te vi, a ko je Aleksandra! |
JB OO LDP NBGD! |
#30 DELA SU DELA!2011-07-18 00:17ALEKSANDRA JE DELIMA DOKAZALA STA JE URADILA ZA STRANKU I ZA NJEN GRAD, ONA NE TREBA DA SE DOKAZUJE NA FB KAO VI ZALUDNI I PASIVIZIRANI CLANOVI LDP-A! SVAKA PRICA JE SUVISNA, MI SE LIBERALI EVO SLATKO NASMEJASMO GORANU, KAO STO SMO SE SMEJALI VEKOVSKOM. I GORANE, PREDTAVLJATE SE KAO OSOBA CASNA I POSTENA, POZIVATE SE NA SLOBODU GOVORA, ZASTO STE ONDA OBRISALI ONOLIKE KOMENTARE??? DA LI SHVATATE DA ALEKSANDRI NE TREBA PODRKA OVDE NA FB, ONA JE OD NAS UVEK IMA! POZDRAV! |
This post has been removed by its writer (Show details)
2011-07-18 00:43- Date of removal: 2011-07-18
- Reason for removal:
2011-07-18 00:47- Date of removal: 2011-07-18
- Reason for removal:
zivadinka milanovic |
#33 Re: GORAN MITROVIC JE NAPRAVIO KRIVICNO DELO SA PETICIJOM!2011-07-18 00:55#15: Vidakovic OO LDP NS - GORAN MITROVIC JE NAPRAVIO KRIVICNO DELO SA PETICIJOM! Krivicno delo ????? Alo, kakve su to gluposti,koje krivicno delo ? Jel to neka mafijaska pravila ? Ja mogu biti i simpatizer stranke-sto je veci broj od clanstva i imam pravo da budem kriticna prema nekom kome dajem svoj GLAS !!!! Goran je jedan posten,mlad covek,cak za moj ukus i naivan-verovao je toj personi kada smo je nas nekoliko "procitali" posle nekoliko dana,a on je branio ! Nema zensku intuiciju i nije shvatio da nju ne zanima LDP,vec je zaljubljena u Cedu i pravi fan klub,kao da je glumac,a ne ozboljan politicar ! Citala sam njene uvrede jos jednoj bivsoj clanici kluba i zamolicu je da sama objavi-prostote koje se ni na pijaci ne mogu cuti ! A ako je to stranka gde se ne sme imati i kriticki,dobronamerni stav-neka stranka javno objavi da znamo sa kom imamo posla ! Bez pozdrava. |
Goran |
#34 Re: DELA SU DELA!2011-07-18 01:07#30: JB OO LDP NBGD! - DELA SU DELA! Aleksandra je mozda uradila mnogo za Arandjelovac. To joj ne daje za pravo da psuje decu, supruge, porodice. DA posle 2 sata orgijanja prostim ulicarskim jezikom kaze... ne moze mi niko nista ja sam LDP. Vi iz LDP Novi Beograd treba da znate da nigde u statutu stranke ne pise da aktivisti imaju pravo da vredjaju skrivajuci se iza stranke. Uvazavam i postujem vase misljenje, ali ja nisam Dule. To sto ona radi je stetno za stranku, jer je gomilu ljudi vec oterala iz iste. Ako ste na nju ponosni, svaka vam cast. |
Guest |
#352011-07-18 01:57GORANE TI IMAS SVA PRAVA DA ODBRANIS SEBE I SVOJU PORODICU!!! SPOMINJANJE I VREDJANJE TVOG DETETA, SUPRUGE I TEBE KAO COVEKA JE KRAJNJE DEGUTANTAN CIN. Centrala LDP-a mora biti obavestena o ponasanju svojih predstavnika OO-a. Pretnje, ucene, ugrozavanje necijeg privatnog zivota, unistavanje indentiteta necije licnosti je i te kako krivicno delo. Zakon stranke predvidja konkretne mehanizme za kontrolu primene propisanih pravila ponašanja. Kršenje pravila treba da podleže kažnjavanju od strane suda ili specijalnih nezavisnih administrativnih organa. Diskvalifikovanje predloženog kandidata, ali i izabranog predstavnika nakon izbora, može da usledi zbog: - konačne krivične presude zbog ozbiljnog prekršaja; - ozbiljne povrede javne etike; - sudski utvrdjene pravne nesposobnosti, presuda može da bude doneta zbog mentalne nesposobnosti, ili finansijske nesposobnosti (lično bankrotstvo), u skladu sa zakonom; - sudski presudjena kazna za saučesništvo; - postojanje mogućeg sukoba interesa; na primer pojedinici ne mogu da budu na položaju na kome bi kontrolisali sami sebe ili svoje bliske rodjake... Centralne vlasti: - utvrdjuju opšte uslove u vezi osnovnih prava i obaveza izabranih predstavnika lokalnih vlasti (vidi i poglavlje 3.c) - treba da objave prava i obaveze izabranih predstavnika lokalnih vlasti , koristeći različita sredstva za širenje informacija kojima raspolažu; - treba da uspostave odgovarajuće procedure za sprovodjenje nadzora i kontrole. Lokalne vlasti: - preduzimaju kaznene mere za neizvršavanje obaveza od strane izabranih predstavnika potpuno javno (transparentno) i u skladu sa zakonom i pravnim propisima lokalnih vlasti; - staraju se da osnovna prava izabranih predstanvika lokalne vlasti budu poštovana od strane drugih izabranih predstavnika, javnih službenika i gradjana; - u granicama svojh zakonskih ovlašćenja, otklanjaju posledice i kažnjavaju svako kršenje prava izabranih predstavnika lokalnih vlasti. |
MILAN LDP |
#36 Re: Re: GORAN MITROVIC JE NAPRAVIO KRIVICNO DELO SA PETICIJOM!2011-07-18 02:30#33: zivadinka milanovic - Re: GORAN MITROVIC JE NAPRAVIO KRIVICNO DELO SA PETICIJOM! Vi Zivadinka ste se posvadjali sa Aleksandrom zato sto ste trazili da ukloni profil sliku gde je sa Cedom, rekli ste joj da kao admin favorizuje LDP. Nemojte biti tako dvolicni kada svi znaju kaoliko ste je napadali, postoje prepiske, zaboravili ste???? Aleksandra je prava liberalka, a svi vi pasivizirani clanovi. Ne mogu da verujem da matora zena laze, a jos manje mogu da verujem da ste toliko zaludni i koristite FB stranicu, strikaj zeno, sta ces ti na FB???? Smetalo vam je na grupi sto favorizuje Cedu! Ona ima na to pravo, kazite iskreno zasto ste protiv nje! Ja znam da je to bilo zato sto je branila stranku i Cedu, a vi se protivili tome! I mozete ovom peticijom svi guze da obrisete! Zaludnici jedni poremeceni! |
Miki |
#37 Re:2011-07-18 02:33Ja sam bio svedok gde je Goran sinoc Aleksandru nazvao cigansturom, vredjao Rome milion puta, rekao je da ima dete dijabeticara koje ne vidja, sta sa tim???? Kako te niej sramota da pricas ove lazi, ona Goranovo dete nije spomenula! Postoji citava stranica sta joj je rekao, kao i one bosanke, vredjali ste je bez razloga!!! Sram te bilo da ti nesto pricas! Da li si citala koliko je on nju povredio i sta je rekao xa njeno dete???? TO SU LAZI I ZA TO CE DA ODGOVARA, A I VI SA NJIM!!! |
Milos Petrovic, aktivista LDP-a Beograd |
#38 GORAN VIA DULE NESALOMIVI - LAZOV DO LAZOVA!2011-07-18 02:51Zalosno je ko sve boravi na FB-u! Gospodine Mitrovicu Gorane, da li ste vi poprimili sindrom zvani nesalomivi? Objasnite mi zasto prozivate Aleksandru kroz LDP, kada ona ima svoje ime i prezime na FB i njen profil ne nosi ime LDP-a ,vec nejno ime i preizme. Sta mislite da postignete lazima i pretnjama? Rekli ste da ste clan LDP-a, zamislite kada bih ja vas sada prozvao za sve one gadosti koje iznosite koristeci ime LDP?????? Vi ste za mene Goran Mitrovic i vama se obracam, a ne stranci. Vi se obracate stranci, to je kukavicki, obratite se Aleksandri ako imate nesto protiv nje. Zasto mesate stranku, kakve veze ima LDP kada svi znamo da nikada u ime LDP-a nije nikoga vredjala, vec u svoje licno ime. Sramno je da se pozivate na slobodu govora, a toliko ste komentara obrisali i vasim postovima narusili ugled grupe podrske za Cedomira. Verujte mi da cu se licno pobrinuti za vas, jer ste jedan neiskren covek koji nema hrabrosti i onu stvar da stane ispred Aleksandre, vec e kukavicki poziva na stranku i LDP. Jadni ste gospodine, veoma jadni. Sve to ste izneli o Aleksandri su najobicnije lazi i nimalo se ne razlikujete od ovih potpisnika. To i nisu clanovi LDP-a, sto mi je veoma drago. Da li mozete da se obratite Alekandri van LDP-a? Naravno da ne mozte, jer ste jedan bednik koji zeli zenu da zaplasi, isto radite sto i nesalomivi, tako da se uzalud mucite. Mi sve znamo o svakom. Ja imam informaciju da vas je bas Aleksandra upoznala sa nekim ljudima iz stranke, nikoga niste znali. Ko ste vi da idete u centralu? Da li nzate sta radite uopste? Krajnje kukavicki i necivilizovano ponasanje od vas, nemate trunke srama a ni hrabrosti da se suprostavite Aleksandri, morate da se koristite strankom, kao i vase prijateljice. Nadam se da kao liberal, takvim se predstavljate, necete obrisati i ovaj komentar. |
2011-07-18 02:58- Date of removal: 2011-07-18
- Reason for removal:
Guest |
#402011-07-18 02:58Gorane u pravu si 100%!!! Ne obracaj paznju. odgovor: Vi ste "divni", vi "uopste ne koristite ulicne metode", vi "ne pretite"...LAŽŽŽŽŽŽŽŽ SVE TO RADITE I SVE TO I PRIMENJUJETE!!! Lajanje na zvezde nije primereno ni adolescentima, a ne punoletnim odraslim osobama. Takvi me ljudi podsjecaju na azil za napustene pse *lajanje i kevtanje na sve strane ... |
Jasmin |
#41 HAHAHHAHA2011-07-18 03:04Sve su to bolan kukavice taj Goran. Ja sam aljkovao postove koje je Aleksandra objavljivala o rbrenici, cak i pemu koju je svuda stavila.
http://www.facebook.com/groups/istinaipravda?ap=1 CITAJTE ZLI LJUDI I POGANI! |
Guest |
#422011-07-18 03:10Predpostavljam Jasmin da ih posluzila vodom i ratlukom:)) pa tebi tako malo treba da budes na necijoj strani. Dodji ti kod nas imamo tortu :DDD |
Guest |
#43 Re: Re: DELA SU DELA!2011-07-18 03:32#34: Goran - Re: DELA SU DELA! Nikada nije rekla da joj ne moze niko nista jer je LDP, ne lazi! Ako te je vredjala, radila je to u svoje ime, daj mi dokaze da te je uvredila kroz ldp??? Da li ti je rekla ej Gorane ti si ovakav i onakav, to ne kazem ja nego LDP! Ispadas smesna, ortodoksna si budala! Nikoga ona nije oterala, mnoge je uclanila sto ti nis nikad. Sedis po ceo dan na FB i lupetas gluposti ovde, treba da te je sramota, mator covek ima dete i ovakve stvari radi. Tebi ona pretila i pozivala se na stranku, sram te bilo! Ima ona ime svoje kretenu jedan! |
Guest |
#442011-07-18 03:39Oh you're dangerous! I'm afraid you: ( if my life be in danger now because I write here Guest? ENOUGH longer a threat and insults!! |
Goran |
#45 Re: MIki.2011-07-18 09:00Miki, istina je da sam je nazvao ciganka jer psuje i kune kao ciganka. Istina je da sam rekao da je bolje da se posveti svom detetu koje je dijabeticar i ne vidja ga uopste, nego da zavadja ljude po fejsbuku. Istina je da sam je nazvao i kravom. A sada ti budi covek, a ne lazov, jer je u istoj razmeni ruznih reci ona meni rekla da moje dete nije moje vec tudje, da mi se zena kurva, da ne moze K**** da mi se digne, da sam impotentan. Istina je da se odjavila sa, ne moze mi niko nista ja sam LDP. Ako mislis da si covek posten, hajde kopiraj svima ovde moje i njene reci, da svi vide. |
Goran |
#46 Re: GORAN VIA DULE NESALOMIVI - LAZOV DO LAZOVA!2011-07-18 09:13#38: Milos Petrovic, aktivista LDP-a Beograd - GORAN VIA DULE NESALOMIVI - LAZOV DO LAZOVA! Nisam Milane poprimio sindrom. Nisam oboleo niti sam dokon. Sve te uvrede koje saljete meni nemaju veze sa mojim postupkom. Aleksandra je mozda uradila dosta za svoj Arandjelovac i to je ok. Mozdra radi dosta za LDP i to je ok. Ali niko nema prava da psuje ljude po fejsbuku pritom koristeci najvullgarniji ulicarski jezik, pa da se skriva iza LDPa. To je pre svega nekulturno. Slobodno vi satanizujte i nazivajte me lazovom, to me nece spreciti da podnesem prijavu centrali. To sto ne poznajem nikoga tam je nebitno, moje pravo kao registrovanog clana je da ukazem na vulgarnosti koje neki koriste u dnevnom zivotu, pa se posle skrivaju kao kukavice iza stranke. Pozdrav vama Milose Petrovicu, aktivisto LDP iz Beograda. |
Milos Arandjelovac OO LDP Guest |
#47 Re: Re: MIki.2011-07-18 12:13Sta ti pricas budalo jedna? Sandra ima dete koje ima seser i zivi sa njom!!!!! Dete nije vanbracno picko muska, svi znamo ko je nje bivsi muz. Dete je bilo 3 meseca kod oca u Americi sto je normalno da ode da vidi oca, sada je ovde! Ti si bre jedan slepac koji je poverovao u price nesalomivog, treba da se ubijes pricas kao i on. Nista ne znas o Aleksandri kao zenturaca nagadjas. Dodji u Ar picko jedna! Vredjao si to vece njeno dete, nazivao da je vanbracno, da ga ne vidja!!! Ti si olos jedan, slatko bih ti njusku rabio majmune! Idi bre budi sa svojom porodicom vodi ljubav sa zaenom izvedi je negde, sta se bavis Sandrom celu noc??? Jesi zaljubljen u nju ili ti je sujeta proradila sto vas je sve raskrinkala???? Brises komentare isto radis kao onaj velkovski. Vi ste bre zlo i bolest ovog drustva!!!! |
Goran |
#48 Milos Arandjelovac OO LDP2011-07-18 16:11#47: Milos Arandjelovac OO LDP - Re: Re: MIki. Dodji ti do Beograda da mi razbijes to sto pricas. Vidim da vi iz OOLDP Arandjelovac stalno dajete savete seksualne prirode i donosite dijagnoze. Postove koji pljuju a ne ostave ime, ti si svoje ostavio i nece biti obrisan, brisem naravno. I ovaj post ce biti odnesen u centralu, a ti kad si vec toliko "hrabar" momak, iznesi ovde da svi vide kako je Aleksandra pricala da moje dete nije moje, da sam impotentan i da mi se zena kurva. Onda cu ti skinuti kapu, ovako si samo produzena ruka jedne isfrustrirane osdobe koja koristi ulicarski jezik. Prema tome, ko je zenturaca ovde, pokazujete iz dana u dan. Post ti necu obrisati, svi neka citaju koliko kulture je u njemu, a i oni iz centrale. |
Milos Arandjelovac OO LDP |
#49 Re: Milos Arandjelovac OO LDP2011-07-18 17:32#48: Goran - Milos Arandjelovac OO LDP Ti si jedno sto puta pretio to vece da ces da dodjes u Arandjelovac i prebijes Aleksandru. Slusaj me burazeru, stoje tvoje pretnje i dalje tamo tako da nemoj da osudjujes mene i Aleksandru i bilo koga drugog kada si ti pisao najogavnije stvari, pretio, nazivao je cigankom iz marinkove bare, kobilom i da ne spominjem jos. Gadi mi se sto sam musko kada vidim kako ti vredjas zene. I na koga se ti sada pozivas???? Ti si aktivan clan LDP-a a pljujes i vredjas gde stignes. Hoces da mi kazes da ti kad vredjas onda je u redu? Znas sta je jad i beda u vezi tebe? Sto se nisi Aleksandri suporostavio kako treba. Jel te vredjala? Ako jetse, ona te je uvredila, kakve veze ima LDP? Ja ako sam te vredajo, stojim iza svog imena ne iza LDP-a? A ti, iza koga ti stojis sa svim uvredama upucenim Aleksandri, posebno za laz da joj je dete vanbracno i da ga ne vidja, a cela centrala upoznala njeno dete, devojku od 22 godine koja je donela mnogo glasova za izbore u Arandjelovcu. Cuti i pokri se usima kad nista ne znas, ispao si smesna i jadan. Pretis centralom budalom, pa ne moze neko uticati na moj karakter i ponasanje. Ja sam Milos i govorim u svoje ime, kao i Sandra, a ne u ime LDP-a! Sta mesas to kukavice jedna. Cije ti razresenje trazis??? Idi posveti se porodici budalo jedna, umesto sto lupetas ovde i blatis ime jedne postene zene. Suoci se sa nama licno, nemoj da pretis preko centrale, obrati paznju sta si sve rekao na grupama koliko uvreda. Kazem ti lepo, buidi musko brate, nemoj biti zena!
|
Realna |
#502011-07-19 01:47Zatekla sam se sinoc sasvim slucajno u trenutku kad je sve pocelo na toj famoznoj grupi " Najdosadnije grupe na FB". Svako je iznosio svoj link za grupu za koju je smatrao da je "nepotrebna"... ne drzite me za rec ko je postovao prvi, da li Goran, koji je naveo "KOsmopolite" ili Aleksandra, koja je navela Miljkovu grupu, ali se sve desavalo u jako kratkom periodu. Ako se svi zalazemo za neku slobodu govora, imali su pravo i jedno i drugo sto su naveli ono, za sta su smatrali da je nepotrebno! To je potpuno demokratski, iako mi je degutantno nazvati grupu " Najdosadnije ...", jer je to bila situacija gde se neko mogao "pokaciti" sa neistomisljenikom, prosto je meni tako izgledalo, da je potrebna "krv", to je osnivac mogao da predpostavi i sam. Elem, Aleksandra jeste prva pocela da vredja Gorana, i to bas onako, nisko, bas bezobrazno i nedolicno jedne osobe njenog ranga. Ukazala sam mu, preko poruke, da se ne da isprovocirati, te da se skloni sa FB-a, da bi to bilo bolje za njega. Mislim da je pogresio sto je i dalje osta tu, ali, verujem da bi svakome od nas bilo tesko da su iznesene sve te bljuvotine na njegov racun. Naravno da je i on onda pao u vatru, svasta je i on njoj rekao, potom se ukljucile jos neke bosanke, te se sve pretvorilo u opstu frku! Slazem se da uopste nije u redu iznositi sve one gluposti i maliciozne komentare, ali, svedok sam da on zaista nije prvi poceo! Tacno je i to da ju je vredjao istom merom. Sto se tice Srebrenice i 11.7. jedina je istina da je ona stvarno insistirala na postovanju tih zrtava, barem se na Borcima tako pokazala, ali, bosnjaci zaista ocekuju od nas da im se svi pojedinacno izvinjavamo za nesto, sto i mi sami bi trebali dobiti izvinjenje. Znaci, oni su preterali u ocekivanjima, a bez da sami sebi pogledaju u oci. |
|
Petition Against the Installation of a Biodigester at Wilson Rd, Fairfield Township, Madison County, Ohio
Justice For Cwecwe
PETITION OPPOSING ARROWHEAD AIRPARK IN CASS COUNTY MISSOURI
Is there something you want to change?
Change doesn't happen by staying silent. The author of this petition stood up and took action. Will you do the same? Start a social movement by creating a petition.
Start a petition of your ownOther petitions you might be interested in
Petition to Provo City Council In Opposition of a Waterpark at Slate Canyon
493 Created: 2025-04-23
Time period | Number of signatures |
---|---|
All time | 493 |
30 days | 493 |
Justice For Cwecwe
1171685 Created: 2025-03-27
---|---|
All time | 1171685 |
30 days | 29967 |
Petition to Protect and Preserve St. Joseph County Parks
204 Created: 2025-05-08
---|---|
All time | 204 |
30 days | 204 |
PETITION OPPOSING ARROWHEAD AIRPARK IN CASS COUNTY MISSOURI
163 Created: 2025-04-28
---|---|
All time | 163 |
30 days | 163 |
The removal of the day use fee at our local lakes here surrounding Williams Arizona
137 Created: 2025-05-04
---|---|
All time | 137 |
30 days | 137 |
Proclamation for a Restored Republic
82 Created: 2025-04-26
---|---|
All time | 82 |
30 days | 82 |
Keep Kase Yerbich in the school
61 Created: 2025-05-09
---|---|
All time | 61 |
30 days | 61 |
JusticeforSisonke
9373 Created: 2025-04-15
---|---|
All time | 9373 |
30 days | 9373 |
Let Senior Dual Credit + AP Students Out May 9th
46 Created: 2025-05-03
---|---|
All time | 46 |
30 days | 46 |
Justice for Ingrid Maasdorp
9935 Created: 2025-04-11
---|---|
All time | 9935 |
30 days | 9303 |
Stop the Crime in Malamulele, We Demand Action
3210 Created: 2025-05-07
---|---|
All time | 3210 |
30 days | 3210 |
Get Bode Buys to Woods Cross
33 Created: 2025-05-11
---|---|
All time | 33 |
30 days | 33 |
Keep Mr. Lindsey in the school!!
27 Created: 2025-05-09
---|---|
All time | 27 |
30 days | 27 |
Revert Fortnite's Latest AFK Disconnection Update
46 Created: 2025-05-03
---|---|
All time | 46 |
30 days | 46 |
Help Mr. Chau Get his job back!!!
804 Created: 2025-03-25
---|---|
All time | 804 |
30 days | 20 |
ESY RIGHTS/Derechos
19 Created: 2025-04-30
---|---|
All time | 19 |
30 days | 19 |
For the maximum effective sentence for Gabriela Sashova and Krasimir Georgiev, and for legislative changes envisaging harsher penalties for crimes committed against animals!
203175 Created: 2025-03-14
---|---|
All time | 203175 |
30 days | 3198 |
PROTECT THE SALISBURY LGBTQ+ PRIDE CROSSWALK
19 Created: 2025-05-05
---|---|
All time | 19 |
30 days | 19 |
Petition to Investigate and Address Ongoing Unprofessional Conduct for Chris Jewell
16 Created: 2025-05-01
---|---|
All time | 16 |
30 days | 15 |
End child abuse
15 Created: 2025-05-11
---|---|
All time | 15 |
30 days | 15 |