Peticija za razresenje Aleksandre Radisavljevic iz LDP-a.

Quoted post

Goran

#34 Re: DELA SU DELA!

2011-07-18 01:07

#30: JB OO LDP NBGD! - DELA SU DELA!

Aleksandra je mozda uradila mnogo za Arandjelovac. To joj ne daje za pravo da psuje decu, supruge, porodice. DA posle 2 sata orgijanja prostim ulicarskim jezikom kaze... ne moze mi niko nista ja sam LDP. Vi iz LDP Novi Beograd treba da znate da nigde u statutu stranke ne pise da aktivisti imaju pravo da vredjaju skrivajuci se iza stranke. Uvazavam i postujem vase misljenje, ali ja nisam Dule. To sto ona radi je stetno za stranku, jer je gomilu ljudi vec oterala iz iste. Ako ste na nju ponosni, svaka vam cast.

Replies

Guest

#43 Re: Re: DELA SU DELA!

2011-07-18 03:32:20

#34: Goran - Re: DELA SU DELA!

Nikada nije rekla da joj ne moze niko nista jer je LDP, ne lazi! Ako te je vredjala, radila je to u svoje ime, daj  mi dokaze da te je uvredila kroz ldp??? Da li ti je rekla ej Gorane ti si ovakav i onakav, to ne kazem ja nego LDP! Ispadas smesna, ortodoksna si budala! Nikoga ona nije oterala, mnoge je uclanila sto ti nis nikad. Sedis po ceo dan na FB i lupetas gluposti ovde, treba da te je sramota, mator covek ima dete i ovakve stvari radi. Tebi ona pretila i pozivala se na stranku, sram te bilo! Ima ona ime svoje kretenu jedan!