Peticija za razresenje Aleksandre Radisavljevic iz LDP-a.

Milos Petrovic, aktivista LDP-a Beograd

/ #38 GORAN VIA DULE NESALOMIVI - LAZOV DO LAZOVA!

2011-07-18 02:51

Zalosno je ko sve boravi na FB-u!
Gospodine Mitrovicu Gorane, da li ste vi poprimili sindrom zvani nesalomivi?
Objasnite mi zasto prozivate Aleksandru kroz LDP, kada ona ima svoje ime i prezime na FB i njen profil ne nosi ime LDP-a ,vec nejno ime i preizme. Sta mislite da postignete lazima i pretnjama? Rekli ste da ste clan LDP-a, zamislite kada bih ja vas sada prozvao za sve one gadosti koje iznosite koristeci ime LDP?????? Vi ste za mene Goran Mitrovic i vama se obracam, a ne stranci. Vi se obracate stranci, to je kukavicki, obratite se Aleksandri ako imate nesto protiv nje. Zasto mesate stranku, kakve veze ima LDP kada svi znamo da nikada u ime LDP-a nije nikoga vredjala, vec u svoje licno ime.
Sramno je da se pozivate na slobodu govora, a toliko ste komentara obrisali i vasim postovima narusili ugled grupe podrske za Cedomira. Verujte mi da cu se licno pobrinuti za vas, jer ste jedan neiskren covek koji nema hrabrosti i onu stvar da stane ispred Aleksandre, vec e kukavicki poziva na stranku i LDP. Jadni ste gospodine, veoma jadni.
Sve to ste izneli o Aleksandri su najobicnije lazi i nimalo se ne razlikujete od ovih potpisnika. To i nisu clanovi LDP-a, sto mi je veoma drago.
Da li mozete da se obratite Alekandri van LDP-a? Naravno da ne mozte, jer ste jedan bednik koji zeli zenu da zaplasi, isto radite sto i nesalomivi, tako da se uzalud mucite.
Mi sve znamo o svakom.
Ja imam informaciju da vas je bas Aleksandra upoznala sa nekim ljudima iz stranke, nikoga niste znali. Ko ste vi da idete u centralu? Da li nzate sta radite uopste?
Krajnje kukavicki i necivilizovano ponasanje od vas, nemate trunke srama a ni hrabrosti da se suprostavite Aleksandri, morate da se koristite strankom, kao i vase prijateljice.
Nadam se da kao liberal, takvim se predstavljate, necete obrisati i ovaj komentar.