Peticija za razresenje Aleksandre Radisavljevic iz LDP-a.

Quoted post

zivadinka milanovic

#33 Re: GORAN MITROVIC JE NAPRAVIO KRIVICNO DELO SA PETICIJOM!

2011-07-18 00:55

#15: Vidakovic OO LDP NS - GORAN MITROVIC JE NAPRAVIO KRIVICNO DELO SA PETICIJOM!

Krivicno delo ????? Alo, kakve su to gluposti,koje krivicno delo ? Jel to neka mafijaska pravila ? Ja mogu biti i simpatizer stranke-sto je veci broj od clanstva i imam pravo da budem kriticna prema nekom kome dajem svoj GLAS !!!! Goran je jedan posten,mlad covek,cak za moj ukus i naivan-verovao je toj personi kada smo je nas nekoliko "procitali" posle nekoliko dana,a on je branio ! Nema zensku intuiciju i nije shvatio da nju ne zanima LDP,vec je zaljubljena u Cedu i pravi fan klub,kao da je glumac,a ne ozboljan politicar ! Citala sam njene uvrede jos jednoj bivsoj clanici kluba i zamolicu je da sama objavi-prostote koje se ni na pijaci ne mogu cuti ! A ako je to stranka gde se ne sme imati i kriticki,dobronamerni stav-neka stranka javno objavi da znamo sa kom imamo posla ! Bez pozdrava.

Replies

MILAN LDP

#36 Re: Re: GORAN MITROVIC JE NAPRAVIO KRIVICNO DELO SA PETICIJOM!

2011-07-18 02:30:27

#33: zivadinka milanovic - Re: GORAN MITROVIC JE NAPRAVIO KRIVICNO DELO SA PETICIJOM!

Vi Zivadinka ste se posvadjali sa Aleksandrom zato sto ste trazili da ukloni profil sliku gde je sa Cedom, rekli ste joj da kao admin favorizuje LDP. Nemojte biti tako dvolicni kada svi znaju kaoliko ste je napadali, postoje prepiske, zaboravili ste???? Aleksandra je prava liberalka, a svi vi pasivizirani clanovi. Ne mogu da verujem da matora zena laze, a jos manje mogu da verujem da ste toliko zaludni i koristite FB stranicu, strikaj zeno, sta ces ti na FB????

Smetalo vam je na grupi sto favorizuje Cedu! Ona ima na to pravo, kazite iskreno zasto ste protiv nje! Ja znam da je to bilo zato sto je branila stranku i Cedu, a vi se protivili tome!

I mozete ovom peticijom svi guze da obrisete! Zaludnici jedni poremeceni!