Peticija za razresenje Aleksandre Radisavljevic iz LDP-a.

Guest

/ #9

2011-07-17 22:03

GORANE PODRSKA TEBI I TVOJOJ PORODICI!!!

Kako kaze Bruno Mezenga:" nista se vi ne brinite za nas dal cemo je odvesti ili ne ona je nassa u to smo sigurni , ona je prava Cetnicka diva".
U 21. veku doticna osoba "ponela titulu" ČETNIČKE DIVE na 11-juli na dan GENOCIDA!!!
NIKO NEMA TO PRAVO DA SVOJE EKSTREMISTICKE POTEZE SKRIVA POD IMENOM STRANKE...PA MAKAR TO BIO I LDP.
Svest ili je imaš ili je nemaš ili je stekneš vremenom...
Lajanje na zvezde nije primereno ni adolescentima, a ne punoletnim odraslim osobama. Takvi me ljudi podsjecaju na azil za napustene pse *lajanje i kevtanje na sve strane ...
Dok ovi koji misle da su toliko "inteligentni" da ne mogu progovoriti kako ne bi nesto lupili ili se sa nekim zbog svoje gluposti ne bi zamerili... takvi i treba da cute uvek i da ne klimaju glavom dok slusaju, jer i onako nista ne razumeju. Samo cool!
Ovaj svet je ipak nekako napavljen po meri jakih...
Samosvesnim i mentalo jakim ljudima ne postoje prepreke u svakom vidu komunikacije.
Samokontrola i razum mogu oblikovati um - koji je tako neukrotivo tvrdoglav, a opet može biti tako krotak. Mudrost i vera u sebe.
Ispravna sabranost je, zapravo, neophodna osnova za ispravno zivljenje i ispravno misljenje - svuda, u svako doba i za svakog.
Covek koji govori istinu i koji voli pravdu, ne stidi se izneti svoje misljenje!!!
Nepostovati stav STANKE i svoje vlastito JA, za mene to nije osobina dostojna "coveka".